Zes uit twee voor de Heren II

De Heren II voldoet tot nu aan alle hoge verwachtingen. Waar vorige week Spitsbergen gemakkelijk met 5-3 opzij werd gezet werden nu de spelers van Kampong H31 van het kastje naar de muur gestuurd.  Bij rust stond het 3-0 en heeft het publiek vooral kunnen genieten van de vele positiewisselingen en het  hoge baltempo. Het hoogtepunt van de wedstrijd liet nog even op zich wachten. In de 55ste minuut was spits Pascal Fugers het eindstation na een aanval over 44 schijven. Zelfs de spelers van Kampong waren zich bewust van de schoonheid van het doelpunt. “Ik ben onder de indruk van het talent dat in deze ploeg zit. Het moet gek lopen als De Heren II niet kampioen wordt” zei een realistische en knappe rijmoeder van Kampong. De scheidsrechter floot na zeventig minuten en ook hij was zich goed bewust van de demonstratiewedstrijd die door De Heren II op de mat was gelegd. Complimenten van de vice voorzitter Allard Jiskoot maakte de dag compleet.

De Heren II staat momenteel tweede op doelsaldo in reserve overgangsklasse A. Wanneer volgende week tegen Huizen H5 drie punten worden gepakt is duidelijk dat De Heren II de titelkandidaat is.

Er is ook positief nieuws op commercieel gebied. Sport2000 uit Nijkerk heeft zich gemeld als Tophockey Baarn Heren II sponsor en zal de nieuwe pakken voor De Heren II gaan verzorgen. Sport2000 zal de thuis- en uittenues gaan verzorgen, vrijetijdspakken en trainingspakken voor wedstrijddagen. Daarnaast krijgt elke speler nieuwe schoenen en twee extra hockeysticks. Karseboom Baarn heeft een rekening geopend waar De Heren II onbeperkt op kan bestellen. En als dit nog niet genoeg is, in het geruchtencircuit wordt een rondvaartboot firma uit Utrecht genoemd die mogelijk ook met de bedrijfsnaam op de trainingspakken komt.

Op facebook blijft de Baarnsche gemeenschap ons volgen. Wil jij niets missen van het successeizoen van De Heren II ga dan nu www.facebook.com en zoek naar De Heren II.

Ps. De Heren I heeft gelijkgespeeld en loopt vroeg in het seizoen al achter de feiten aan

You may also like...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: