Over kliekjemet

Kliekjemet.nl komt voort uit mijn eerste blog kliekjes.wordpress.com. Na een jaar of twee vond ik het tijd voor een eigen domeinnaam, echter kliekjes.nl al was bezet. Helaas.

Na lang nadenken en veel mogelijke domeinnaam opgeschreven te hebben kwam ik tot kliekjemet. Kliekje staat vanzelfsprekend voor een verzameling aan eten over van een ander moment dat gezellig op tafel komt. Kliekjes kan van alles zijn. En Met staat voor de mayonaise op de friet. Frietje-met-mayonaise. Mayonaise kan (bijna) altijd. Voor mij althans wel.

Met de woorden Kliekje en Met aan elkaar in één domeinnaam heeft ieder onderwerp een plekje op mijn blog. Of het de moeite waard is om te lezen is een ander verhaal.

 

Over mij

Ik heb de Hoge Hotelschool gedaan op een veel te dure school in Hilversum. Woon inmiddels vijf jaar in Amsterdam en heb voorheen één jaar in Utrecht gestudeerd en gewoond.  Ik verdiep mij graag in e-commerce  maar werk in de toeristische sector. Deze pagina heet ‘over kliekjes’ maar dat is absoluut niet mij bijnaam.

Op de zondagen deed ik aan hockey maar we zijn onlangs met hele team gestopt. Nu kan ik de zondagen mooi besteden aan een wedstrijdje Ajax voor de televisie als mijn vriendin mij dit gunt. Wat ze meestal wel doet.

Dankzij mijn vriendin ben ik drie kilo afgevallen (gezond eten) en zit ik al tijden op het geweldige gewicht van net boven de 90 kilo. Ik ben 1.93 lang dus het aantal kilo’s is prachtig in verhouding.

Ik kan goed luisteren naar andere maar geef ook heel graag mijn mening. Kan slecht tegen onzin en heb een klein hart. Met mij valt altijd te lachen en dat gebeurd dan ook. Ik sta altijd op voor een oudere dame of heer in bus, tram, trein of metro. Heb bijna nooit een ochtendhumeur zolang mensen niet storend zijn in de ochtend. Ik aard goed in een nieuwe groep mensen en maak snel vrienden.

Gelovig ben ik niet maar respecteer wel andere religies. Mijn vriendin is Christelijk. Ik heb twee keer op de VVD gestemd maar tijdens de laatste stemronde heb ik een kruisje gezet bij Pechtold.

De meeste muizekgenres interesseren mij  maar ik kan niet zingen. Ik kijk acht series tegelijk en borrel graag met vrienden. Ik heb geen vaste haarstijl want ik krijg het nooit hetzelfde als de dag ervoor. Ben redelijk ijdel maar dat blijkt eigenlijk nergens uit. Mijn ouders zijn gescheiden en bij mijn moeder en stief-(stom woord)-vader hebben we een hond.

Ik  heb eigenlijk nooit onder mijn eigen naam willen bloggen maar laatst zei iemand: ‘Zet je eigen naam er eens op man’ dus nu twijfel ik.