Kliekjes

Mocht je er echt interesse in hebben, binnenkort mijn eigen Kliekjes.

Kan je je nog herinneren dat je aan je moeder vroeg: ‘Maaaammmmm, wat gaan we eten’?’ want in plaats van te vragen werd dit veelal geroepen terwijl jijzelf nog boven aan de trap stond maar dan antwoordde je mams: ‘Lekkers, kliekjes van …’. Die stippellijn kan echt van alles zijn. Van een dag terug ok, dat, dat kan nog. Maar als je ouders ergens in die week een feestje hadden gegeven kon het zomaar zijn dat je de boerenkool van maandag, de feestelijke pasta van zondag en de borrelhappen van zaterdag uit de koelkast kreeg voorgeschoteld.

Wat ik hiermee wil zeggen? Dat verschillende gerechten best een maaltijd kunnen vertegenwoordigen.

Nu ben ik de beroerdste niet en wil ik best eens een foto van mijn eigen kliekjes maaltijd maken en uploaden maar ik was eigenlijk niet van plan over eten te bloggen.

Kliekjes zijn overigens altijd uit het verleden. Zonder uitzondering. Dus ik heb bij deze de privilege over iets te bloggen dat achterhaald is. Overigens zien de kliekjes van je moeder er meestal anders uit dan de dag dat het vers werd voorgeschoteld dus ik mag ook nog eens over iets dat al oud is een nieuwe mening geven!

Een klein voorbeeld: ‘Mam, het was de vorige keer lekkerder’ of de klassieker ‘Het is nu nog lekkerder’!

You may also like...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: