Hobby

Iedereen moet maar een hobby hebben. Is met vrienden dingen doen, kroegen, gezellig eten, uitslapen, verdiepen in onzinnige dingen om maar parate kennis te hebben, af en toe een echt boek lezen en absorberen van alles wat te maken heeft met Online Marketing ook een hobby?

Volgens mij zijn bovenstaand meer bezigheden. Dammen, vliegeren en het knutselen van wat je leuk vindt, dat zijn hobby’s. Oké, dan heb ik ook een hobby:

Voetbal kijken.

Heerlijk zo’n hobby. Dit is overigens alleen mogelijk omdat ik momenteel geen vriendin heb. Alle tijd om maandag VI International te kijken, dinsdag en woensdag Champions League voetbal, donderdag soms even de Europa League meepakken en in het weekend draait de eredivisie (en alle andere competities) weer, in het bijzonder Ajax.

Fantastisch die vercommercialisering van de grootste mondiale sport.

Daarnaast is praten over voetbal natuurlijk wat de sport echt leuk maakt. Iedereen heeft een mening en die speel je tegen elkaar uit. Voetbal is inderdaad oorlog!

Ik ben dus voor Ajax en mis (bijna) nooit een wedstrijd.  Ik wil graag een seizoenkaart maar sport zelf op zondag. Mijn idool vroeger was Patrick Kluivert en DE Ronaldo uit Brazilië. En waar iedereen nu fan is van Wesley Sneijder ben ik voor Rafael van der Vaart. Ook wel Van der Baard of Van der Fart genoemd (zie filmpje). En aangezien iedereen wild wordt van Messi ga ik prat op Christiano Ronaldo.


Zelf  ben ik niet een enorm goede voetballer. Eerste klasse A1, verder ben ik niet gekomen. Maar lullen over voetbal kan ik wel erg goed. Ik praat overigens alleen met vrienden over voetbal en meestal thuis. Niet in treinen, kroegen of op feesten & partijen want(!!) er zijn belangrijkere dingen in het leven. Dus, wanneer ik het nodig vind mijn mening te geven over een wedstrijd, een speler of iets algemeens in het voetbal, en er is even geen klankbord, zal ik het zeker niet nalaten dit te delen op mijn blog.