Het introductie stukje in de Baarnsche Courant

Ook dit jaar heeft de BMHV zich verzekerd van de diensten van de Heren II.  Onder aanvoering van Mattijs van der Kuinder, die het stokje heeft overgenomen van Hugo Stoelinga, gaat De Heren II voor het kampioenschap in de reserve overgangsklasse A. Het onderbelichte kindje van de Baarnsche hockeyclub zet dit seizoen een charme offensief in om meer publiek te trekken. De Heren II speelt met ingang van dit seizoen de wedstrijd voor die van de Heren I en daarnaast is er een zeer interactieve supporterspagina op Facebook aangemaakt. Druk op ‘vind ik leuk’ op De Heren II pagina en volg onze trainingen, wedstrijdresultaten en andere leuke hockey gerelateerde items.

Een sportieve groet!

heren II foto

You may also like...

4 reacties

 1. Anoniempje schreef:

  Tegenwoordig ook advertorials op Kliekjes? Wanneer vind ik hier weer een interessante long-read?

 2. Kliekje schreef:

  Alle hockeyverslagen staan er nu op. De moeite waard als je de onzin aan kan, vooral het laatste artikel. En wie is dit anoniempje?

  • Anoniempje schreef:

   Ja ik zag deze ongein al eerder voorbij komen in de Baarnsche Courant als ik mij niet vergis. Die FB-pagina vind ik overigens nogal onsmakelijk. Anoniempje hult zich voorlopig nog even in de anonimiteit zoals mijn naam al doet vermoeden..Wie ben jij eigenlijk precies? Een speler uit dat ‘professionele’ hockeyteam?

 3. Kliekje schreef:

  Ik ben de social media manager en de #6 van De Heren II. En zeg maar gerust professionele hockeyteam inderdaad

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: