Enkeltje Mars voor Heuveltje

Enkeltje Mars voor Heuveltje

De Heren I neemt deze week afscheid van Martijn van de Heuvel, bij vrienden beter bekend als Heuveltje. Martijn gaat zich per 1 november volledig focussen op de Mars missie in 2023 en is de eerste space cowboy  die een enkeltje Mars heeft ontvangen. Samen met drie andere, nu nog onbekende, avonturiers zal zijn leven alleen nog bestaan uit voorbereiden voor het definitief verlaten van de Aarde.

De Mars missie is een pure commerciële aangelegenheid. Big Brother maar dan op Mars. Vanaf 2023 kan de wereld 24 uur per dag kijken naar vier mensen wiens leven op Mars misschien meer kan betekenen dan bij ons op Aarde. De vier ruimtepioniers zullen zelf een kolonie op Mars moeten bouwen vanuit een kleine basis die er wordt neergezet. De verschillende missies zullen ongeveer 10 miljard dollar gaan kosten.

“Wij betreuren het vertrek van Martijn bij de Heren I maar voor hem is dit de kans van zijn leven. Van jongs af aan wil Heuveltje niets liever dan de ruimte in, of zoals Heuvel het noemt, de kosmos. Waar normale kinderen spelen met een bal liep Heuvel vroeger het liefst bloot door de woonkamer en zei hij dat hij een alien was. Hij doet het soms nog wel eens in de kleedkamer voor de wedstrijd wat toch een beetje vreemd is. Gelukkig kan hij dit nu op Mars gaan doen” aldus Hugo Stoelinga, vriend en coach van Martijn van de Heuvel.

De Heren II plukt ook de vruchten van Marthijn zijn ruimtemissie. Heuvel zal continu rondlopen in ruimtepakken waar De Heren II zichtbaar op is. Daarnaast is via de Facebookpagina van De Heren II elke week een exclusief interview met Martijn te lezen.

Wilt u Martijn succes wensen? Laat dan een berichtje achter op de Facebookpagina van De Heren II (met hoofdletters i)

You may also like...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: