Aangenaam Gezelschap

Mijn moeder is in bedrijf! Op haar 55ste is ze een bedrijf gestart. Aangenaam Gezelschap is de naam. Ontzettend gaaf mam!

In haar genen zit geworteld om te luisteren naar mensen maar ook advies te geven. Mijn moeder maakt ieder huis gezellig door een lampje aan te doen of een bloemetje te plaatsen. Ze weet mensen bij de eerste ontmoeting een warm en vertrouwd gevoel. ‘Dit voelt als thuiskomen’ zei twaalf jaar geleden een toen nog onbekende man tegen haar toen ze op een verjaardag met elkaar de Jive stonden te dansen. Deze man was achterin de veertig. Heeft altijd genoten van zijn vrijgezelle bestaan. Hij had nooit de behoefte gehad om zich te binden. Twee jaar later waren ze getrouwd.

Mijn moeder gaat vanaf heden haar kwaliteiten delen. Ze is Aangenaam Gezelschap. Do what you do best. De website is inmiddels online. Een pracht website. Gemaakt door haar man Cees Picauly.

Wat zegt Aangenaam Gezelschap zelf:

Gezelligheid en een goed gesprek bij u thuis. Inspiratie opdoen in het theater of een museum. Of lekker genieten van een mooie wandeling in de omgeving. Het is allemaal leuker met Aangenaam Gezelschap. Voor een paar uur of een hele dag.

Louise Picauly

In de bagage van mijn moeder zit ook meer dan 10 jaar administratieve ervaring. Die nare blauwe brieven die op de mat vallen zullen dus ook aangepakt worden. Leuker kunnen we het niet maken, wel Aangenamer!

Lieve mam, ik ben er heilig van overtuigd dat je er een succes van gaat maken! Zet hem op.

 

Klik, klik, klik!

Aangenaam Gezelschap Facebook

 

You may also like...

1 reactie

  1. Louise picauly schreef:

    Jeetje lieverd! Wat een fijn kliekje!!!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: